Online magazines

6 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Ben je van plan om je sanitaire leidingen te plaatsen of te renoveren? Of je dat nu zelf doet of het laat doen, er zijn een aantal zaken die je moet weten. We overlopen wat er onmisbaar is in een goed legplan en geven een resem praktische tips mee voor de plaatsing.
Heb je het voorbije jaar een nummer van Dobbit Magazine gemist? Raadpleeg hier het volledige overzicht en bestel één of meerdere nummers snel en eenvoudig na.
Wil je jouw CO2-uitstoot verminderen en energie besparen? Ontdek de verwarmingsoplossing van ENGIE die past bij je behoeften en je budget.
We kunnen stilaan overgaan tot de afwerking van de leefruimte, door te schilderen. Voor je dit doet, is het wel nodig de muren nog voor te bereiden, én je kan ook een vliesbehang plaatsen. Op die manier bekom je een zo net en duurzaam mogelijk resultaat.
Heb je gekozen om een handdoekradiator te voorzien in je badkamer? De plaatsing daarvan kan je voor eigen rekening nemen. Lees hier hoe je dit stap voor stap zelf kan doen.
STELLING VAN DE WEEK
Voor opritten en terrassen wordt er steeds meer een beroep gedaan op waterdoorlatende of waterpasserende bestrating (zoals gras- of grindtegels, tegels met open voegen, ...). Heb of wil jij doorlatende of passerende bestrating rond jouw woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.